m install
nello construct

O parte dintre clujeni vor primi 400 de lei pentru cumpărăturile de sărbători!

abstract blur in supermarket for background
floris

În acest an, administrația locală din Cluj-Napoca va oferi clujenilor fără posibilități materiale 400 de lei pentru a-și face cumpărăturile de Crăciun.

Prin intermediul programului „Alimente”, dedicat persoanelor cu venituri reduse, Primăria Cluj-Napoca vine în ajutorul acestora, oferindu-le 400 de lei pentru a-și face cumpărăturile pentru cele necesare de sărbători.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că peste 8.000 de clujeni au solicitat și au primit cardurile sociale. În acest an, numărul beneficiarilor a scăzut ușor, comparativ cu anul trecut când au fost înregistrați 9.159 de solicitanți.

Proiectul este coordonat de Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca, programul „Alimente” reprezintă o inițiativă locală menită să sprijine rezidenții cu dificultăți financiare.

Printre categoriile de beneficiari eligibili pentru tichetele sociale se numără: persoanele cu handicap grav sau accentuat, pensionari, invalizi, veterani, șomeri înregistrați, beneficiari de ajutor social, victime ale traficului de persoane și victime ale violenței domestice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: