m install
nello construct

O nouă interpelare în Consiliul Local Turda pe tema șantierului nefinalizat de pe strada Traian

floris

Pentru a treia oară, consilierul PMP, Atilla Kolozsi a solicitat un răspuns din partea administrației locale cu privire la șantierul nesfârșit de pe strada Traian.

Alesul local spune că până acum nu a primit răspuns la nicio interpelare a sa cu privire la acest subiect și speră ca măcar a treia oară să aibă parte de explicații cu privire la stadiul lucrărilor de pe strada Traian și mai ales când se vor finaliza acestea.

De asemenea, alesul local a reiterat faptul că strada este vitală pentru fluidizarea circulației din zonă, ca rută de ieșire din Turda.

De mai bine de un an și jumătate după introducerea utilităților strada Traian se află într-un continuu proces de modernizare, care pare să nu mai aibă un final.

Artera de circulație arată ca după bombardament, chiar mai rău ca înainte susțin turdenii care au renunțat de mult timp să-și mai scoată mașinile din curte știind că pe acolo riscă să-și rupă roțile, din cauza șantierului care nu se mai termină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: