m install
nello construct

O nouă ediție Napocatrio Snow Day a reunit zeci de participanți la Buscat

floris

Pârtia de la Buscat a fost plină duminică de copii care au dorit să învețe să schieze. S-a desfășurat o nouă ediție a Napocatrio Snow Day.

Ziua Mondială a Zăpezii, marcată în fiecare an în a treia duminică a lunii ianuarie are ca scop principal implicarea copiilor în activități pe zăpadă.

Cu această ocazie cei de la Napocatrio au organizat – NapocaSnowDay, au oferit lecţii gratuite de schi dar şi alte surprize pentru cei care au ajuns duminică pe pârtie la Buscat, Băișoara.

Ziua Mondială a Zăpezii subliniază importanța accesului la sporturile de iarnă și încurajează comunitățile locale, stațiunile de schi și cluburile sportive să organizeze evenimente și activități care să faciliteze acest acces. Această zi este o celebrare a tuturor lucrurilor minunate pe care zăpada le aduce în viețile noastre, punând un accent deosebit pe formarea unei legături timpurii între copii și sporturile de iarnă.

Cursurile sunt concepute să ofere o introducere în schi pentru cei care doresc să descopere magia acestui sport minunat și să dobândească abilități de bază într-un mediu controlat și profesionist.

Napocatrio a asigurat pentru 50 de copii din medii defavorizate, de la școlile din județul Cluj, o experiență unică. Ei au avut asigurat și transportul până pe pârtie, au primit echipamente și au avut ocazia să experimenteze acest sport alături de ceilalți participanți.

Organizatorul acestui program, Napocatrio, este dedicat promovării sporturilor de iarnă și oferirii unei experiențe sigure și distractive tuturor participanților.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: