O nouă deplasare în afara țării pentru Fanfara Promenada din Câmpia Turzii

nello construct

Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii a încântat încă odată publicul străin, de data aceasta la Festivalul Internațional Kostoski din Macedonia, desfășurat în perioada 21-25 august.

„Înainte cu câteva zile de plecare, aproape fiecare dintre noi (din cadrul fanfarei) ne-am interesat pe internet, despre Macedonia, în special despre localitatea Ohrid, despre cultura și obiceiurile locale, obiective turistice dar și formațiile muzicale care vor participa alături de noi. Am plecat cu nerăbdare spre Macedonia, am traversat România, Serbia și am ajuns în Macedonia iar, după aproximativ 20 de ore am ajuns în Ohrid, orașul cu cele 365 de biserici.

În prima zi, a fost o zi de acomodare, o zi în care am vizitat mai multe obiective turistice, biserici, dar și clădiri cu semnificație istorică pentru locuitorii din Ohrid.

De asemenea am vizitat o parte din cele 365 de biserici pentru diferite culte pe care localnicii din Ohrid le–au construit de-a lungul anilor. 

Cea de a doua zi a fost dedicată programului muzical. Acest festival a început cu o paradă a formațiilor muzicale și corale pe străzile din centrul orașului Ohrid, după care, rând pe rând, fiecare formație participantă și-a susținut programul pregătit.”, relatează Nicușor Lăcătuș pentru Ziarul21.

Repertoriul Fanfarei „Promenada” a constat în piese de muzică ușoară apreciate de public, precum Mamy Blue, Smoke, Bubamara și Thriler.

„Publicul a apreciat prestația fanfarei și a tuturor celorlalte formații artistice iar aceștia au răsplătit cu binemeritatele aplauze.

Cea de a treia zi, conform unei planificări ale organizatorului a fost dedicată relaxării, am fost cu toții la plajă pe frumosul lac Ohrid iar în cea de a patra zi am vizitat Mănăstirea Sfântului Naum și ne-am plimbat pe lacul Ohrid alături de celelalte formații artistice participante.

Fanfara Promenada aduce mulțumiri Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul acordat de a participa la acest festival de prestigiu din Ohrid Macedonia.”, mai spune acesta.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: