marian morar
m install
nello construct

O nouă avertizare COD ROȘU de inundații pe râurile din Cluj și Bihor

zamblau eugen

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare hidrologică Cod roşu pentru judeţele Cluj şi Bihor.

Vremea va fi în general instabilă până vineri, cu o probabilitate mai mare de precipitaţii începând din seara de miercuri spre joi în regiunile vestice, apoi şi in restul ţării până vineri dimineaţa, a informat Ministerul Mediului.

De asemenea, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare hidrologică cod roşu pentru judeţele Bihor şi Cluj.

Au fost emise avertizări pe mai multe cursuri de apă. Cotele de atenţie au foast depăşite pe râurile Crisul Repese, Someşul Cald, Someşul Rece şi Arieş. 

Sunt așteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi,  pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale cotelor de inundație pe râurile din bazinele hidrografice: Arieș – bazin superior amonte S.H. Scărișoara, Arieșul Mic și pe râul Mureș.

Avertizarea hidrologilor este valabilă până în această noapte la ora 24!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2