O nouă competiţie pentru karateka turdeni

nello construct

Cel mai vechi club de karate din Turda, Karate Club Turda, a participat la Campionatul Mondial de karate pentru copii, cadeţi şi juniori din Lido di Jesolo, Italia, în perioada 13-19.10 200. Au participat la competiţie 52 de federaţii din 29 de ţări, totalizand 1644 de sportivi.

Lotul KC Turda, parte a lotului mare al Romaniei, a numărat 5 sportivi şi sportive: Pintea Ilinca, Chiorean Alexandru, Popa Vlad, Chiorean Alexandra şi Mureşan Gabriel. Sportivii antrenaţi de Sever Cucu au obţinut rezultate meritorii: 2 medalii de bronz prin Chiorean Alexandru la proba de kata categoria de vârstă 7-8 ani şi Popa Vlad, tot la kata dar categoria 9.10 ani.  De aseamenea un loc 5 (meritoriu) prin Chiorean Alexandra 13-14 ani, de menţionat că turdeanca a fost „centura cea mai mică” la această categorie. Locul 10 a fost adjudecat de Pintea Ilinca care la doar 5 ani a ajuns în primii 10 sportivi din 72 participanţi cu o vârstă mai mare!

Campionul mondial „en titre” Mureşan Gabriel, a avut după primul tur eliminatoriu a III-a nota din concurs, dar, din păcate a ratat finala din cauza unei zecimi de punct ! Oricum la proba lui, s-a făcut un compromis, amestecând stilurile, rezultând 78 de concurenţi pe categorie. Proba  a durat aproape 5 ore!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: