O mașină de poliție s-a răsturnat în șanț la Luna! 😂

mașina rasturnata

O mașină aparținând poliției rutiere s-a răsturnat în șanț pe raza comunei Luna.

Din informațiile pe care le deținem, oamenii legii desfășurau o acțiune pe line rutieră când au fost implicați în eveniment.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, când un agent de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, se deplasa la volanul unei autospeciale din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, iar în apropierea unui sens giratoriu, atât datorită frânării bruște a unei autoutilitare care circula în fața sa, cât și pentru a evita coliziunea cu aceasta, a efectuat un viraj la drepta, părăsind partea carosabilă.

„În urma evenimentului, nu a fost rănită nicio persoană, iar autospeciala nu a suferit avarii”, au comunicat cei de la IPJ Cluj, citați de Foaia Transilvană.

Foto/Foaia Transilvană.

IPJ Cluj: ”La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 15.15, un agent de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, se deplasa la volanul unei autospeciale din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, iar în apropierea unui sens giratoriu, atât datorită frânării bruște a unei autoutilitare care circula în fața sa, cât și pentru a evita coliziunea cu aceasta, a efectuat un viraj la drepta, părăsind partea carosabilă.

În urma evenimentului, nu a fost rănită nicio persoană, iar autospeciala nu a suferit avarii”

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top