premiere copii

O elevă din Turda a obținut locul I la concursul național „Mesajul Meu Antidrog”

30 de copii din Cluj care au participat la concursul „Mesajul Meu Antidrog” au fost premiați de Consiliul Județean. O elevă din Turda s-a ales cu locul I.

Consiliul Județean Cluj împreună cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj-Napoca și Inspectoratul Școlar Județean Cluj au organizat miercuri, la Cluj Arena, festivitatea de premiere a câștigătorilor fazei județene a celei de-a XVIII – a ediții a Concursului Național „Mesajul Meu Antidrog.”

În total au fost evaluate peste 170 de creații ale elevilor clujeni. Premiile au fost acordate pe secțiuni precum: film de scurt metraj, spot antidrog, eseu literar și arte vizuale – grafică, pictură și fotografie.

Câștigătorii s-a ales cu 10 biciclete pentru locurile I, 10 trotinete pentru locurile II și 10 turnball-uri pentru ocupanții locurilor III, acestea fiind achiziționate din fondurile alocate de către Consiliul Județean, plus s-au acordat și diplome de participare.

De la Turda, eleva Irina Ghiran de la Școala Ioan Opriș a obținut locul I la concursul menționat.

Scopul proiectului de tradiție „Mesajul Meu Antidrog” vizează creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare a populației școlare în vederea neînceperii consumului de substanțe halucinogene, dezvoltarea unor atitudini și practici de viață sănătoasă, reducerea cazurilor de noi consumatori în rândul tinerilor, beneficiarii direcți fiind elevii de gimnaziu și liceu, iar cei indirecți cadrele didactice, familia, prietenii și societatea în general.

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.