nello construct

Numele ANAF, pătat din nou de cei care vor să vă ia banii din buzunare! NU răspundeți la aceste numere!

Numele ANAF este din nou pătate de cei care vor să ajungă la banii dumneavoastră în mod fraudulos. Astfel, dacă vă apare pe ecran următorul număr de telefon, ați face bine să nu vă dați datele personale sub nici o formă!

De-a lungul timpului, infractorii au tot găsit diferite metode, folosindu-se de numele unor instituții sau companii cunoscute, pentru a ajunge, în mod fraudulos, la banii românilor.

De asemenea, pentru a fi crezuți, infractorii s-au folosit de multe ori atât de numele ANAF, cât și de puterea instituției, fiind conștienți că românii au încredere în această instituție. Iată că țeparii au găsit acum o nouă metodă de a-i păcăli pe contribuabilii ANAF.

Noua metodă de fraudă a țeparilor

Mai exact, ANAF a primit sesizări din partea unor contribuabili prin care afirmă că sunt sunați de pe numărul 031.403.91.60, acesta fiind numărul de Call Center al instituției. Apelanții se recomandă ca fiind de la Antifraudă și le solicită românilor datele personale și detalii despre credite.

ANAF a venit cu o precizare în acest sens, afirmând că, în realitate, contribuabilii nu vor fi sunați niciodată de pe numărul din call center și nu li se vor cere date personale.

Prin urmare, dacă primiți un astfel de apel, să nu oferiți datele personale sau datele despre conturile bancare pe care le dețineți sub nici o formă. Altfel, s-ar putea să rămâneți fără bani.

„ANAF a primit sesizări din partea unor contribuabili prin care afirmă că sunt sunați de pe numărul 031.403.91.60 (Call Center ANAF), iar apelanții se recomandă ca fiind de la Antifraudă și solicită contribuabililor date personale, detalii despre credite etc.

Atenție!

1. Funcționarii Direcției Generale Antifraudă Fiscală nu interacționează cu agenții economici/persoanele fizice prin intermediul Call Center-ului instituției;

2. Contribuabilii apelează Call Center-ul ANAF, iar funcționarii de la asistență contribuabili oferă doar informații generale în domeniul fiscal și IT. Situațiile când agenții Call Center apelează contribuabilii se întamplă PUNCTUAL, doar ca urmare a apelării inițiale a contribuabilului și pentru a i se oferi completări la cererea de asistență. Dar aceste situații sunt FOARTE RARE.

Reiterăm următoarele: Agenții Call Center nu oferă și, mai ales, NU SOLICITĂ DATE PERSONALE. Acestea se referă la informații cu privire la conturi bancare, CNP, sume, plăți, credite, recuperare sume sau alte informații supuse secretului fiscal”, se arată într-un comunicat al ANAF.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: