statistici marketing digital 2019

Numărul căsătoriilor și al divorțurilor se află în scădere la Cluj

Conform datelor transmise de Direcția Județeană de Statistică Cluj, în anul curent, nașterile au crescut față de anul trecut, dar tot în creștere se află și decesele la Cluj. Aceste date analizează lunile ianuarie-octombrie 2020 și le compară cu anul precedent.

Astfel că, numărul căsătoriilor în județul Cluj a scăzut cu 5,7% față de aceeași perioadă a anului 2019, scădere înregistrată pe fondul crizei sanitare. În ceea ce privește divorțurile, ele au scăzut drastic. Dacă în luna octombrie 2019 divorțurile erau în număr de 91, în aceeași lună a acestui an s-au înregistrat doar 40.

Numărul deceselor este semnificativ mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut, în octombrie fiind consemnate peste 800 de persoane decedate, în comparație cu 649, în aceeași lună a anului 2019. Precum în cazul căsătoriilor, și aceste schimbări se datorează pandemiei de Covid-19.

În ceea ce privește numărul de nou născuți, aceste este în ușoară creștere cu aproximativ 10 bebeluși mai mulți în 2020 decât în 2019.

Sursa: cluj24.ro

Comentarii

ULTIMELE articole: