nello construct

Nu vă panicați dacă auziți alarmele pompierilor în această dimineață! ISU Cluj desfășoară un exercițiu

Începând cu ora 09:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj, alături de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj desfășoară un amplu exercițiu pe una dintre pistele aerogării, unde va fi simulat un accident aviatic.

În acest sens, reprezentanții ISU Cluj anunță clujenii că autospecialele de intervenție se vor deplasa în regim de urgență, tocmai pentru a simula o intervenție reală.

„Tot în această săptămână, pompierii clujeni vor susține alte două exerciții, în cadrul Cursului de pregătire în conducerea intervențiilor în situații de urgență, care are loc la Cluj-Napoca.

Acestea sunt programate joi, 2 noiembrie 2023 la Sala Polivalentă BTarena, respectiv vineri, 3 noiembrie 2023, în incinta unui operator economic din domeniul petrolier, situat pe strada Cantonului.

Astfel, la exercițiile amintite anterior va fi necesară deplasarea autospecialelor pe străzile municipiului Cluj-Napoca în regim de urgență, tocmai pentru a simula o situație reală.”, transmite ISU Cluj pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: