m install
petlinii
nello construct

Nu staţi pe gânduri: reclamaţi E-ON Gaz Distribuţie, dacă aveţi facturile „umflate”!

floris

Mai mulţi clujeni au reclamat compania E-ON Gaz Distribuţie la Protecţia Consumatorilor, deoarece au considerat că facturile au fost „umflate” prea mult, la începutul acestui an, comparativ cu perioade similare de facturare, diferenţele fiind de sute de lei noi.

„Oamenii au reclamat faptul că facturile sunt exagerat de mari faţă de anii trecuţi şi aveau suspiciunea ca E-ON Gaz îi taxează prea mult. Am dispus efectuarea unor verificări la contoare şi s-a stabilit ca acestea erau defecte”, a declarat Mircea Radu, şeful Comisariatului Judeţean pentru protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acele contoare erau defecte, iar oamenii au fost puşi să plătească facturi „umflate” în mod repetat. Din acest motiv, clienţii E-ON Gaz sunt sfătuiţi să fie atenţi la facturi şi în cazul în care au suspiciuni, să se adreseze Protecţiei Consumatorilor.

„Am amendat compania E-ON Gaz Distribuţie cu 10.000 de lei şi am dispus returnarea banilor către cei păgubitţ. Facturile au fost recalculate pe baza unei sume medii a consumului din iarna trecută. Oamenii trebuie să facă sesizări, dacă li se pare că este prea mare consumul şi vom dispune verificarea contoarelor la metrologie. Dacă cineva are câţiva ani la rând un consum de 150-200 de lei şi după aceea câteva luni sare consumul la 600 – 800 de lei, ceva nu este în regulă”, a mai afirmat Mircea Radu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: