marian morar
m install
nello construct

Nu s-a lăsat de etnobotanice, după o primă condamnare cu suspendare! Distribuitorul din Câmpia Turzii, băgat la închisoare!

zamblau eugen

Moldovan Antonio nu s-a cumințit după prima condamnare la închisoare, cu suspendare, pe care a primit-o în  2022, așa că instanța nu l-a mai iertat după ce a fost inculpat într-un nou dosar penal, în care era acuzat de infracţiuni de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și deținere de droguri de mare risc pentru consum, fără drept.

În primă instanță, Tribunalul Cluj i-a dat 5 ani și 2 luni de închisoare, din care 3 ani și 2 luni erau pentru faptele din dosarul în care era judecat, iar alți doi ani s-au adăugat la această condamnare, dintr-o condamnare primită anterior, pentru că nu i-a executat (a primit cu suspendare) și era în termenul de încercare. Decizia a fost luată în noiembrie 2023.

Moldovan Antonio a fost arestat preventiv în 17 mai 2023, iar în cursul lunii ianuarie 2024, Curtea de Apel Cluj i-a respins apelul, menținând decizia instanței de fond, care l-a condamnat la închisoare. Așadar, distribuitorul de ”substanțe interzise” din Câmpia Turzii va sta după gratii 5 ani și 2 luni.

Foto: RefleqtMedia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2