Nu rata oferta de la NextGen: Doar joi și vineri mai ai reducere 50% la serviciile de televiziune și internet!

foto_112014_nextgen

Doar joi și vineri (27-28 noiembrie 2014) clienții noi ai companiei de servicii de televiziune și internt prin cablu, Next Gen, mai pot beneficia de oferta de Black Week, prin intermediul căreia Next Gen oferă 50% reducere la orice abonament sau serviciu contractat!

Perioada de reducere se aplică pentru 6 luni!

De exemplu, un abonament de televiziune digitală și internet cu cea mai mare viteză este la 63 de lei, iar cu 50% reducere, serviciile scad până la circa 30 de lei/lună! În cazul serviciului de televiziune analogică, abonamentul este de 27 lei/lună, iar dacă se aplică reducerea promoțională de 50%, ajunge la doar 13,5 lei! În cazul televiziunii digitale, un abonament la tarif normal este 32 de lei, la care se aplică reducerea de 50% pentru abonamentele încheiate azi și mâine.

Societatea care deține site-ul TurdaNews este un client fidel al serviciilor de televiziune și internet de la Next Gen, recomandând profesionalismul și calitatea serviciilor oferite.

Pentru mai multe detalii sau abonamente, vă puteți adresa direct la sediul Next Gen Turda, str. Ioan Opriș nr. 1 (intersecție cu calea Victoriei) sau la telefon: 0761-116416 (Radu Pârv, coordonator vânzări).

Televiziune

Cu serviciul de televiziune de la NextGen ai cea mai avantajoasa si variata grila de canale TV din piata, ce cuprinde: filme, documentare, stiri, muzica, sport, desene animate, divertisment etc, la cele mai competitive preturi. 

Extraoptiunile TV iti ofera pachete de programe tematice. Poti beneficia de HBO, HBO COMEDY, CINEMAX, CINEMAX 2, programe pentru adulti, programe unguresti, iar cu extraoptiuea HD te bucuri de claritatea incredibila a imaginii si sunetului.

Cu extraoptiunea HBO GO ai acces la sute de filme si seriale HBO, oriunde si oricand. 

Extraoptiunile TV se pot adauga doar peste serviciul principal TV Digital. In plus, beneficiezi de instalare gratuita pentru orice abonament nou!

Internet

Internetul prin fibra optica permite rate de transfer in Internet foarte mari in raport cu celelalte tipuri de conexiuni (practic, in functie de echipamentele utilizate vitezele de download/upload pot fi de 10Mbps, 100 Mbps si chiar de 1Gbps).

Fie ca iti verifici e-mail-ul, fie ca te uiti la filme online, fie ca pur si simplu navighezi pe internet, NextGen are solutii pentru toate nevoile tale! Alege serviciul de internet care ti se potriveste.

In plus, extraoptiunea Wireless te ajuta sa scapi de cablurile inutile din casa si sa te conectezi simultan la internet de pe mai multe dispozitive!

Cu extraoptiunea HBO GO ai acces la sute de filme si seriale HBO, oriunde si oricand, fara a fi necesara contractarea unui abonament de televiziune.

In plus, beneficiezi de instalare gratuita pentru orice abonament nou!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top