Noutate la Ștrandul Durgău: AQUA GYM cu specialist kinetoterapeut

strand kineto

La Ștrandul Durgău există de acum un specialist kinetoterapeut pentru orele de aqua gym.

„Pentru că ne dorim să puteți profita la maxim de curele de tratament balnear în Ștrandul Durgău, colega noastră Mihaela, specialist kinetoterapeut, ni se alătură cu o inițiativă sănătoasă: orele de aqua gym! Astfel, de luni până vineri, Mihaela va fi alături de dumneavoastră pentru 3 reprize zilnice de mișcare în apă, menite să completeze balneoterapia!” transmit reprezentanții obiectivului turistic.

Ștrandul Durgău e locul ideal pentru a te răcori și relaxa în voie! Temperatura apei este numai bună pentru bălăceală. Plajele de nisip și umbrele de stuf constituie refugiul grozav de soarele arzător, dar dacă faci parte din categoria celor care nu se mai satura de soare, îți poți închiria un șezlong chiar la întrarea în Ștrand!

Tarifele sunt destul de accesibile pentru toate buzunarele, adulții plătesc 15 lei/zi sau 90 lei -abonament 7 zile. Copiii, elevii și studenții: 10 lei/ zi sau 60 lei – abonament 7 zile (pentru copiii sub 3 ani nu se percepe taxa de intrare), pentru pensionari se percep: 10 lei/ zi sau 60 de lei abonament pentru 7 zile.

De luni până joi, tariful accesului la ștrand după ora 17:00 este de doar 10 lei.

Orarul de funcționare este de luni până duminică, în intervalul orar 09:00-21:00, ultima intrare fiind la ora 20:00.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top