Noul sistem SATI 2.0: Vezi în timp real cine îți citește siteul!

foto_022018_sati

TurdaNews este singurul site din zonă (inclusiv la nivel județean!) care beneficiază de noul sistem de măsurare a audienței online SATI 2.0, care a fost implementat la finele anului trecut, iar în aceste zile a avut prezentarea oficială, în fața specialiștilor din industria de media și publicitate.

 

”Publici un articol pe site și poți vedea profilul celor care au intrat să citească materialul. În timp real. Este principala noutate a sistemului de măsurare a traficului pe internet SATI, relansat săptămâna trecută.”, anunță paginademedia.ro.

Cei care beneficiază de serviciile SATI au avantajul de a-și cunoaște foarte bine publicul și audiența, iar acest lucru este și în beneficiul clienților publicitari, ale căror campanii publicitare se pot targeta pe profilurile publicului respectiv.

De exemplu, în luna februarie 2018, un segment foarte important al utilizatorilor siteului TurdaNews (cel mai mare) erau foarte interesați de servicii de tipul vacanțe/călătorii și de achiziția unor bilete de avioane. Pe locul 2 se situau cei interesați de achiziția unei asigurări de locuință. În mod paradoxal, nu am avut clienți publicitari din aceste domenii! 

În ceea ce privește achiziția de bunuri, un segment foarte mare era interesat de achiziția de bunuri electrocasnice mari, pe locurile următoare fiind cei interesați de mobilă, tv, PC/laptop, mașini second-hand sau smartphone.

Publicitarii s-au manifestat optimist în ceea ce privește noile servicii SATI 2.0, estimând o posibilă creștere a bugetelor de publicitate online, tocmai datorită datelor pe care le au la dispoziție.

TurdaNews continuă astfel ascensiunea în grupul celor mai importante siteuri din România, profesionalizându-se permanent, atât în ceea ce privește conținutul editorial, pregătirea jurnaliștilor, dotarea cu aparatură performantă pentru a asigura transmisii live video de calitate (de exemplu), cât și în ceea ce privește posibilitățile de a oferi publicitarilor cele mai bune mijloace de promovare, la nivel local, la cele mai mici tarife!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top