m install
nello construct

Nou record de audiență pentru TurdaNews: 85.419 vizitatori unici în luna februarie 2015! Vă mulțumim!

floris

În luna februarie 2015, siteul TurdaNews a înregistrat un nou record de audiență. De data aceasta, ștacheta s-a ridicat la peste 85.000 de cititori unici, deși a fost vorba de cea mai scurtă lună din an! Mai precis… 85.419 cititori unici!

Comparativ cu perioada de acum un an, audiența TurdaNews a ajuns să se dubleze.

Audiența a crescut și pe zona municipiilor Turda și Câmpia Turzii, TurdaNews fiind de departe organul de media cu cea mai mare audiență locală. În Turda, TurdaNews a înregistrat 17.837 vizitatori, în timp vizitatorii din Câmpia Turzii au ajuns la 6.291 în luna februarie.

La nivel de grup, în luna februarie 2015, audiența depășește 177.000 de cititori. Pe lângă cei 85.419 cititori ai TurdaNews, siteul NewsCluj.ro a înregistrat 82.654 vizitatori, iar SibiuNews.net alți 10.098 vizitatori. Siteul din Sibiu a împlinit azi 2 ani de la lansare, iar NewsCluj.ro va împlini un an de la lansare în curând.

Mulțumim cititorilor noștri, tot mai mulți, care ne acordă încrederea lor, și pentru care suntem principala sursă de informație locală, atât în Turda, cât și în Câmpia Turzii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: