m install
nello construct

Nou proiect de lege privind permisul de conducere pentru moped

floris

Codul rutier privind permisul de conducere pentru moped a fost modificat, asadar cei care doresc sa conduca pe drumuri publice mopede trebuie sa fie posesorii unui permis de conducere special pentru moped.

Acestia vor sustine un examen special constituit si destinat mopedelor. Cei care detin permis de conducere pentru alte categorii de vehicule nu vor mai fi nevoiti sa obtina si permisul destinat mopedului.

Aceasta modificare a fost adoptata datorita numarului ridicat de accidente in care au fost implicati cei care conduceau mopede, majoritatea accidentelor fiind datorate din lipsa de cunostina a legislatiei. Cei care vor conduce aceste vehicule din ianuarie 2013 fara sa detina un permis de conducere, se vor alege cu dosar penal.

Permisul de conducere va avea o valabilitate de cinci-zece ani, iar la fiecare reinnoire, soferii vor fi obligati sa faca un control medical.

Proiectul se aplica incepand cu data de 19 ianuarie 2013.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: