m install
nello construct

NOU! Curățătoria Central din Turda, servicii profesionale de curățare a materialelor textile și covoare! (VIDEO)

floris

Curățătoria Central din Turda oferă servicii profesionale de curățare a materialelor textile (haine, lenjerii, pilote, etc) și covoare, atât pentru persoane fizice, cât și juridice/firme (hoteluri, restaurante, pensiuni).

Utilizăm ultima generație de mașini Electrolux ce utilizează un sistem ecologic de curățare umedă denumit Electrolux lagoon Advanced Care, fiind unicul sistem de curățare umedă care poate procesa (spălat, uscat și finisat) articole delicate (lână, cașmir, mătase etc) într-un timp foarte scurt, fără a distruge sau decolora țesătura.

Deținem o cameră de uscare artificială, dotată cu dezumidificator profesional, care usucă și ozonifică covoarele, eliminând mirosurile neplăcute.

Ne găsiți în Piața Centrală, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00 și sâmbătă între orele 9:00-14:00 sau pe Facebook Curățătoria Central sau la numerele de telefon 0743.224.254, 0741.356.465. Preluarea și livrarea covoarelor este GRATUITĂ.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: