Notă de informare iluminat public zona Poiana

foto_102015_bezna

Referitor la lipsa iluminatului public din zona Poiana, strada Taraş (parţial), str. Făcliei, str. Păcii şi str. Bistriţei, prin prezentul comunicat de presă aducem la cunoştinţa cetăţenilor Municipiului Turda următoarele aspecte

     În data de 12.10.2015, S.C. REEA PROCONS SERV S.R.L. a fost sesizată despre defecţiunea amintită mai sus, intervenind, la ora 8.00, şi constatând un contactor defect în punctul de aprindere din zonă, acesta fiind înlocuit.

     În data de 13.10.2015, S.C. REEA PROCONS SERV S.R.L. a fost anunţată de existenţa unei noi defecţiuni pe reţeaua electrică din zonă, astfel încât o echipă de la societatea mai sus amintită, împreună cu o echipă de la S.C. Electrica Turda S.A. s-au deplasat în jurul orei 07.45 la faţa locului. În urma controlului de pe toate străzile din zonă, în cursul acestei dimineţi, la intersecţia strada Păcii cu strada Bistriţei, defecţiunea constatată a două conductoare răsucite care au provocat un scurtcircuit soldat cu arderea siguranţei de protecţie din Paip, a condus la înlocuirea siguranţei defecte.

     Vă mulţumim pentru înţelegere!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top