marian morar
m install
nello construct

Noi treceri în rezervă la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”

zamblau eugen

Timpul nu stă pe loc la Baza 71 Aeriană, sfârșitul primei luni de toamnă marcând și sfârșitul unor frumoase cariere militare odată cu trecea în rezervă a comandorului Stancoiu Gabriel, maistru militar principal Libeg Pavel, maistru militar principal Ghiran Gabriel Florin, caporal Călina Daniel, caporal Jucan Cornel și caporal Crişan Cătălin Iulian.

Pe parcursul întregii cariere, comandor Stancoiu Gabriel, a dat dovadă de profesionalism, devotament și implicare, onorându-și activitatea cu responsabilitate și prețuire, fiind un adevărat mentor pentru nenumărate generații de piloți din cadrul escadrilei.

,,Am făcut parte dintr-un colectiv deosebit, iar Escadrila 713 şi Baza 71 Aeriană a reprezentat pentru mine a doua casă. Emoțiile sunt prea mari pentru a rosti multe cuvinte, dar doresc să vă mulțumesc şi să vă doresc toate cele bune.”, a spus acesta.

Maistru militar principal, Libeg Octavian Pavel, și-a încununat astăzi o carieră militară de lungă durată: ,,Cei 37 ani petrecuți în armată au fost şi frumoși şi plini de provocări, am fost înconjurat de un colectiv minunat, oameni de nădejde și adevărați camarazi cărora le mulțumesc și le doresc numai bine!

Cu o vechime respectabilă în serviciul patriei, maistrul militar principal, Ghiran Gabriel, a dat dovadă de profesionalism în toate misiunile încredințate, onorându-și activitatea cu responsabilitate și prețuire. ,,După o frumoasă carieră militară, desfăşurată pe parcursul a 27 de ani, toți în Baza 71 Aeriană, având la activ numeroase misiuni interne şi internaționale, mă bucur pentru că am ajuns până aici, iar tuturor camarazilor le doresc multă sănătate și putere de muncă!”, a transmis acesta.

Caporal clasa a II-a, Călina Daniel și-a îndeplinit cu responsabilitate îndatoririle, îndreptându-se astăzi spre un nou început: ,,Le doresc colegilor multă sănătate și succes în carieră!

Le mulțumim tuturor pentru modul ireproșabil în care și-au îndeplinit misiunile, pentru profesionalismul dovedit pe parcursul anilor petrecuți în slujba armatei, dar și familiilor acestora pentru înțelegerea acordată pe parcursul deceniilor. Începând de astăzi, își vor dedica întregul spectru temporal familiilor lor și, cu această ocazie, le dorim să aibe parte de pensie lungă!”, transmit reprezentanții Bazei 71 pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2