nello construct

Noi străzi intră în reabilitare în cartierul Primăverii din Turda (VIDEO)

Cartierul Primăverii din Turda se transformă încet dar sigur într-o zonă rezidențială modernă, frumoasă cu străzi asfaltate unde îți face plăcere să locuiești

Luni reprezentanții Primăriei Turda și cei ai constructorului Viarom au făcut o vizită în teren, practic a fost predat amplasamentul pentru alte două străzi care vor fi modernizate în cartierul Primăverii.

Este vorba despre modernizarea infrastructurii rutiere pe străzile Liviu Rebreanu și Dimitrie Anghel din cartierul Primăverii.

Reprezentanții Primăriei împreună cu inginerii de la Viarom și delegați de la Compania de Apă Arieș, DelGaz Grid, Electrica și companii de telecomunicații s-au deplasat în teren pentru analizarea tuturor aspectelor tehnice ce vor contribui la buna desfășurare a lucrărilor cuprinse în proiectul de modernizare a acestor străzi din Cartierul Primăverii, finanțare obținută prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, program finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Astfel, în perioada următoare echipele de la Viarom vor demara lucrările.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: