marian morar
m install
nello construct

Noi medalii în palmaresul formației Fly, obținute la Concursul Național de Dans ”Fantezie în pași de dans”

zamblau eugen

Sâmbătă, 21 mai 2022, pe scena Casei de Cultură „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, formația Fly, de la Palatul Copiilor Cluj structura Turda, a bifat o nouă reușită.

Concursul Național de Dans „Fantezie în pași de dans” a fost organizată de Palatul Copiilor Cluj și s-a bucurat de prezența unui număr mare de formații din țară, de la Palatele și Cluburile Copiilor din: Arad, Bârlad, Suceava , Alba-Iulia, Deva, Bistrița-Năsăud, Tg.-Mureș, Bălan, Sebeș, Cluj-Napoca și Turda.

Înscrisă în concurs la două secțiuni: formație și solo, formația Fly, coordonată de profesor Heller Daniela, a concurat la categoria de vârstă 13-15 ani, cu două stiluri de dans: contemporan și fantezie coregrafică.

Dăruirea, perseverența și ambiția turdencelor, le-a adus trei premii pe podium. Formația Fly, alcătuită din elevele: Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Foia Maria, Lazăr Oana, Martin Sonia, Ploscar Daniela, Pop Lavinia și Roșean Adriana, a obținut locul I la fantezie coregrafică și locul II la dans contemporan.

La secțiunea solo, membra aceleași formații de dans, eleva Bucur Cristiana, s-a clasat în fruntea clasamentului, obținând un merituos loc I cu un dans contemporan.

Felicitări întregii echipe și succes în activitatea competițională!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2