m install
nello construct

Noi detalii în cazul deținutului găsit spânzurat! Procurorii au schimbat încadrarea juridică în OMOR!

floris

Au apărut noi detalii în cazul deținutului găsit spânzurat în penitenciarul din Gherla. Potrivit noilor informații remise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj și publicate de Actual de Cluj, se pare că deținutul ar fi fost ucis, iar spânzurarea ar fi înscenată.

Amintim că la data de 11 Septembrie 2023, Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla a sesizat luni Poliția, prin apel 112, despre faptul că o persoană privată de libertate, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită decedată în baia unei camere, spânzurată.

Citește tot aici: Deținut găsit mort la Penitenciarul Gherla! Suspiciuni de crimă!

Astfel, conform unei informări remise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, la solicitarea actualdecluj.ro, procurorii au schimbat încadrarea juridică în dosarul penal deschis, în infracțiunea de omor.  Cauza penală a fost înregistrată la parchet doar ieri, ca urmare a declinării acesteia de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.

„La data de 12 septembrie 2023, Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a înregistrat cauza penală la care faceți referire ca urmare a declinării acesteia de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla și a dispus schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de omor prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod Penal. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, se arată în răspunsul Parchetului.

Deținutul a avut o altercație cu doi colegi de celulă

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, se pare că deținutul avea de executat o pedeapsă de un an și 10 luni pentru nerespectarea ordinului de protecție. Mai mult decât atât, se vehiculează faptul că acesta ar fi avut o altercație cu doi colegi de celulă, cei doi fiind și cei bănuiți că l-ar fi ștrangulat, înscenând ulterior spânzurarea.

Cauza va fi preluată sub aspectul infracțiunii de omor de către Parchetul Tribunalului Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: