Noi detalii despre perchezițiile de marți de la Turda! Ce au căutat polițiștii?!

descinderi

Marți dimineață în jurul orei 8 a avut loc o acțiune în forță a polițiștilor turdeni pe strada Andrei Mureșanu din localitate.

Mai multe dube de poliție au fost prezente la o locuință particulară de pe strada respectivă situată în zona Turda Nouă.

Este vorba atât despre angajați ai poliției naționale cât și „mascații” de la serviciul de acțiuni speciale. În curusl zilei de ieri nu am reușit să oferim mai multe amănunte având în vedere că era o anchetă în derulare.

Citește și: 

Descinderi ale „mascaților” în dimineața asta la Turda!

Acum avem noi detalii despre acțiunea oamenilor legii

Din datele obținute de TurdaNews reiese că polițiștii de investigații criminale din cadrul poliției Turda, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani din Turda în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Potrivit IPJ Cluj, cu ocazia perchezițiilor efectuate au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv scule și unelte electrice și mecanice etc. La domiciliul bărbatului de 53 de ani au fost identificați 4 saci de tutun.

„În urma activităților întreprinse prejudiciul cauzat a fost recuperat. Din cercetări a reieșit faptul că pe 16 iulie a.c. în jurul orei 22,30 doi dintre bărbații la domiciliul cărora s-au făcut perchezițiile, împreună cu un tânăr de 20 de ani, ar fi forțat ușa de acces a unui imobil, de unde ar fi sustras mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de aproximativ 75.000 lei! Bunurile au fost vândute ulterior bărbatului de 53 de ani. Cei trei sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind reținuți pentru 24 de ore” informează IPJ Cluj.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top