TurdaNews

No, să nu mai râdem de Logan! Uite cum trece prin pasajul inundat „amfibia” IPJ Cluj! (VIDEO)

nello construct

Mai țineți minte furtuna de vineri? Aia în care au fost inundate o serie de curți, beciuri, terenuri dar și pasaje din județ? Cea în care „pluteau” mașinile ca niște bărcuțe?

Ei, acum unii fac acum haz de necaz și postează pe contul Info TRAFIC Cluj imagini cu mașina „amfibie” a IPJ Cluj, o Dacia Logan, care trece fără probleme prin lacul de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca deși apa avea cam un metru adâncime.

Loganul de Poliție a fost la un pas să rămână fără plăcuța de înmatriculare din față, dar în rest nu a avut nicio problemă.

”Loganul este mai mașină decât multe alte mașini de firmă. Vorbim de fiabilitate și costuri de întreținere”, ”Dacă era BMW, acolo rămânea!” și ”Am văzut imposibilul”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe grupul respectiv.

Să nu uităm că și polițiștii au umor….

Foto/stiridecluj.ro

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso

Comments are closed.

Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: