Nivea for MEN – îngrijire eficientă pentru bărbați

BeFunky-collage(637)

Condițiile nefavorabile de mediu, ritmul alert de viață, stresul constant și lipsa somnului  calitativ ne afectează în mod direct starea generală a epidermei.   

Cu toții cunoaștem că pielea bărbaților îmbătrânește mai lent  și are o textură mai densă, prin urmare, de-a lungul timpului a fost dezvoltată o linie specială de produse cosmetice, care îndeplinește toate cerințele  și necesitățile individuale.

Crema “Nivea Men” este un remediu inovator, testat în timp,  utilizat pe larg mai bine de un deceniu, iar compania internațională nu și-a dezamăgit niciodată clienții fideli.

Caracteristicile individuale ale pielii masculine:

-textură și structură fermă; 

-predispunere la apariția acneei, a punctelor negre și a roșeței; 

-îmbătrânire întârziată, însă ridurile care apar, greu pot fi corectate și înlăturate totalmente;

-tendință la uscăciune și senzație de strângere; 

-necesitate intensivă și continuă de hidratare.

Pentru a alege o cremă potrivită https://makeup.ro/brand/31901-353689/, trebuie să identificăm caracteristicile individuale ale epidermei, care sunt semnificativ diferite de epiteliul feminin și au o abordare mult mai amplă.

Nu este necesar să achiziționați produse scumpe, pentru a păstra un aspect cât mai atractiv al tenului. Cel mai important este să alegeți o cremă, care să îndeplinească toate cerințele menționate mai sus și să se potrivească tipului de piele. 

Istoria și evoluția mărcii  

Compania Nivea a fost fondată în anul 1882, însă celebrul ambalaj albastru a apărut mult mai târziu. Inițial, designul era în tonuri de galben și abia în 1924 și-a dobândit aspectul actual. Fondatorul companiei este Paul Carl Beiersdorf, farmacist și inventator al plasturilor moderne. 

Nu este un secret faptul că brandul Nivea a lansat mai întâi o linie de produse cosmetice,  dezvoltate exclusiv pentru îngrijirea pielii bărbaților: creme, geluri, spume de ras, deodorante. Toate acestea fiind rezultatul multiplelor cercetări științifice, fapt ce i-a asigurat o popularitate maximă la nivel mondial.

Formula  cremei de marcă este modificată în timp, însă componentele principale rămân neschimbate  –  eucerite, glicerină, ozocherită, panthenol. Textura sa delicată  asigură o aplicare comodă și pătrunde în cele mai adânci straturi ale epidermei. După aplicare, tenul capătă un aspect neted, moale și hidratat. 

De asemenea, conține agenți de îngroșare și arome naturale, ce asigură multiple  funcții de hidratare și nutriție. Compoziția include creatină și coenzima Q10 – aceste substanțe protejează pielea împotriva factorilor nocivi ai mediului extern,  accelerează metabolismul celular și activează procesul de regenerare a celulelor afectate.  

Fiecare ingredient în parte oferă diverse proprietăți, iar în combinație asigură un rezultat maxim. De-a lungul existenței sale brandul a lansat multiple remedii antirid, perfecte pentru îngrijirea tenului matur.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top