m install
nello construct

Nimic nu se compară cu dragostea unei mame! I-a oferit șansa la o viață normală fetiței sale, după ce i-a donat un rinichi!

floris

Nimic nu se compară pe această lume cu dragostea unei mame pentru copilul său. O mămică din Cluj-Napoca a făcut ceea ce ar face orice mamă. I-a oferit fetiței sale, de 8 anișori, șansa la o viață normală, după ce i-a donat un rinichi.

În data de 8 februarie, la Insitutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca (ICUTR) s-a efectuat primul transplant renal pediatric al anului 2024.

Pacienta este o fetiță de 8 ani care, cu ajutorul medicilor, dar și cu ajutorul mamei sale care i-a donat un rinichi, poate trăi acum o viață normală.

„Transplantul renal pediatric este un procedeu delicat și complex, care necesită o abordare multidisciplinară și o coordonare meticuloasă între echipele medicale implicate și care a oferit șansa de a avea o viață normală unei fetite de 8 ani cu boala cronică de rinichi și necesar de hemodializă.”, au transmis reprezentanții Insitutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca.

De asemenea, Elec Florin, șeful Secției de Urologie II a declarat că, împreună cu echipa sa, va continua să lupte pentru sănătate și bunăstarea pacienților.

„Eforturile echipei medicale de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal demonstrează angajamentul ferm față de îngrijirea pacienților.

Continuăm să luptăm pentru sănătatea și bunăstarea pacienților noștri și să ne dedicăm misiunii de a aduce speranță și vindecare în viața celor care ne caută ajutorul.” a declarat Conf. Dr. Elec Florin, Șeful Secției de Urologie II / Transplant Renal.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: