Nicu Roş a lăsat independenţa pentru PSD

nello construct

Fostul consilier independent şi candidat la Primăria municipiului Turda, Nicu Roş, s-a înscris în PSD. Surse din interiorul PSD susţin că înscrierea lui Roş la social-democraţi este un lucru firesc, având în vedere electoratul său, cât şi bagajul său politic, considerate a fi de factură social-democrată.

Imedit după ce a intrat în PSD, Nicu Roş a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei locale din Turda. Surse credibile susţin că PSD doreşte să-l pregătească pe Nicu Roş pentru o eventuală candidatură la Primăria Turda, în cazul în care actualul primar, Tudor Ştefănie, va câştiga un post de senator la alegerile uninominale din această toamnă.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: