New.Flatfy.ro a lansat un catalog de imobiliare noi. Aici veți găsi toate Ansamblurile Rezidențiale din România

flatfy 01

Motorul de căutare Flatfy este un catalog unic cu Complexuri Rezidențiale finisate, care se construiesc și care sunt în stadiu de proiectare. Acum aveți posibilitatea de a vedea 1250 proroziții de Ansambluri Rezidențiale direct de la 495 de dezvoltători în întreaga țară.

 

În general, oamenii cumpără  locuință o singură dată în viață și de aceea acest pas este foatre important și responsabil pentru fiecare. Pentru a înțelege mai bine dorințele și grijile cumpărătorilor și cum produsul – IT poate să fie de folos, Flatfy face regular sondaje și cercetări. Vă povestim mai jos întrebări și probleme, pe care le-am clarificat în prezent.

Dintre ce alegem?

Principală problemă a cumpărătorului ce implica multe întrebări – lipsa de experiență în cumpărarea locuinței. Altă întrebare este lipsa informațiilor structurate și fiabile. Înca cumpărătorii des evidențiază caracterul publicitar, studiind informațiile despre Ansambluri Rezidențiale pe site-urile dezvoltătorilor. Cumpărătorii înainte de a cumpăra locuințele proprii vreau să știu câte apartamente sunt în bloc, din ce materiale sunt construiți pereții, ce infrastructură este în Ansamblu Rezidențial, ce puncte de interes se află în jurul și altele. Luand in considerare toate aceste aspecte e nevoie de o cercetare amanunțită apelând la ajutorul forumurilor și altor surse,dar cu toate acestea e nevoie de mult timp liber. Site-urile dezvoltătorilor sunt diferite și acest fapt esta a doua problemă mare. Nu este atât de ușor să compari două imobile în stadiul construcției de la diferiți dezvoltători.

Anume pentru aceasta, Flatfy deja a găsit toate Ansamblurile Rezidențiale. Echipa catalogului a structurat toate informațiile despre imobiliare noi în Romania. Vă rămâne numai să selectați și să comparați!
Ce am reușit să facem – sunt deja afișate 1250 de comlexe licative direct de la 495 de dezvoltători din Romania pe un singur site!

flatfy 02

Unde se construiește acest imobil?

Studiind necesitățile cumpărătorilor imobiliarelor noi, New.Flatfy.ro a clarificat că investitorii în primul rând acordă atenția asupra costului și locației imobilului.

Cu locația sunt două probleme: oamenii sau știu sigur unde doresc să locuiască (de exemplu, copiii frecventează o școală din zona, părinții locuiesc în apropiere) sau nu știu deloc unde vor să locuiasca, și vor să înțeleagă.Noi oferim posibilitatea de a căuta și selecta Ansamblurile Rezidențiale pe hartă. Aici veți putea ușor să remarcați totul despre complex: unde se construiește, densitate a construcțiilor, infrastructura zonei, ce se află în vecinătate, ce mijloace de transport sunt  ș.a.  

flatfy 03

Vreau să achiziționez un apartament aici. Eu pot?

După ce s-au decis cu locația, oamenii se gândească, dacă le ajung bani pentru achiziționare. Spre regret, nu există întotdeauna posibilitatea de a afla prețul total al unui anumit apartament concret. Dar în catalogul nostru pentru fiecare complex am aflat prețul minim pentru un metru pătrat. Acest preț permite selectarea Complexului Locativ și oferă posibilitatea de a înțelege care imobiliar este scump pentru mine și care eu pot să cumpăr chiar de 75 de metri pătrați.Deci, costul celor mai ieftine apartamente din București și ansamblurile rezidenţiale în Brașov începe de la 500 de euro pentru un metru pătrat,  prețul locuințelor de elită începe de la 1050 de euro pentru un metru pătrat.În viitor planificăm să aprofundăm informațiile privind costul, concretizând până la prețul apartamentelor întregi în parte. Pentru acest lucru, este nevoie să cooperăm mai intens cu dezvoltătorii și vânzătorii de bunuri imobiliare. Echipa New.Flatfy.ro așteaptă cu nerăbdare o colaborare rezultativă din partea lor. 

flatfy 04

Despre riscurile. Aceasta va fi o investiție majora?

Piața imobiliarelor noi este o investiție mare, pentru ca 50% din apartamentele noi cumpărate sunt achiziționate la stadiul fundației sau în stadiu de construcție. Anume aceasta este riscul de a rămâne fără banii investiți și fără locuința achiziționată. In jumătate din cazuri oamenii preferă cumpararea unui apartament de pe piața secundară decat achiziționarea unui apartament într-un bloc nou.

Noi nu oferim garanții că blocul va fi construit, dar garantăm la maxim cele mai actuale și fiabile informații de pe site-ul nostru. Pentru realizarea acestui lucru, avem un departament de content-manageri și jurnaliști-analitici.Pe fiecare pagină a dezvoltătorului există informația principală despre compania, de cât timp există compania, câte proiecte are acum în stadiu de construcție și câte deja sunt finalizate.În catalog avem nu numai proiecte “active”, dar și cele finalizate. Este un lucru folositor pentru că utilizătorul să poată evalua mai bine “riscurile investiționale”. 

flatfy 05

Oare este convenabil așa?

Imobiliarele New.Flatfy.ro poate ușor fi accesat la calculatorul personal, tabletă și telefon mobil. Stand acasă împreună cu soția / soțul, relaxandu-va dupa munca luati-va un pahar de vin și împreună alegeți apartamentul de vis. Adaugați Ansamblurile Rezidențiale care va plac – în „favorite” și pe viitor veți primi actualizări despre aceste proiecte pe dizpozitivul mobil. De asemenea, am lansat  prima aplicație mobilă cu imobiliarele noi din România – pentru utilizatorii de smartfonuri și tablete pe Android. Mai amănunțit despre aplicație, citiți pe Google Play Market. 

Ce se așteaptă în viitor?

Atunci când adaugam informații noi pe catalog, suntem mereu interesați, de ceea ce au nevoie utilizătorii noștri. 
Deja acum putem spune că în curând vom lansa câteva caracteristici cerute de utilizatorii site-ului și vom extinde datele disponibile pe site despre piața imobiliare Româna.Doriți să cumpărați un apartament nou într-un bloc nou in București? Alegeți opțiunile potrivite chiar acum pe New.Flatfy.ro și https://flatfy.ro/!

New.Flatfy.ro – o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!

Vă amintim, că  Flatfy.com este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunțurile de vânzare și chirie a locuințelor și oferă posibilitatea de a alege confortabil locuințele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piață. Flatfy operează în 37 de țări, în 2016 proiectul a fost lansat în România și la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de blocuri noi în Moldova

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top