aries peturi

Nesimțire maximă: Mii de PET-uri aruncate pe Arieș!

Râul Arieș a devenit „celebru” în presa locală și națională prin multitudinea de PET-uri aruncate de locuitorii din zona barajului de la Mihoiești.

Locuitorii şi autorităţile de pe cursul superior al râului Arieş, amonte de barajul de la Mihoieşti, şi-au făcut şi în această iarnă ”datoria”. Apele barajului sunt din nou pline de PET-uri aruncate Creşterea debitelor râului Arieş antrenează cantităţi uriaşe de peturi din plastic aruncate în timpul ierii de către cei care locuiesc în zonă.   

Cei mai mari poluatori sunt locuitorii comunelor amonte de barajul de la Mihoieşti, situat pe teritoriul oraşului Cîmpeni. Este vorba despre localităţile turistice de pe cursul Arieşului Mare, titrează adevarul.ro

Proprietarii de pensiuni aruncă sticlele din plastic la marginea râului, pentru a evita plata unor sume suplimentare la societatea care colectează gunoiul. În acest mod, zeci de tone de peturi ajung în apa râului şi sunt transportate spre Turda.

Citește întreaga știre aici: https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/foto-imaginile-rusinii-raul-aries-apuseni-mii-pet-uri-plutesc-barajul-mihoiesti-1_5e4cd79a5163ec42713a218b/index.html

 

Comentarii

ULTIMELE articole: