marian morar
m install
nello construct

Nemulțumiri în Consiliul Local Turda legate de societatea Prival

zamblau eugen

La finalul ședinței ordinare de joi de la Turda, aleșii locali au ajuns la capitolul „întrebări, interpelări” ocazie cu care și-au exprimat nemulțumirea privind programul de funcționare al punctului de încasare aparținând societății Prival.

 

Primul care a luat cuvântul a fost consilierul Ovidiu Micu, acesta a făcut referire la faptul că există un singur punct de încasare, respectiv plată a facturilor firmei de salubritate, cel situat pe strada Libertății din Turda care are un program doar până la ora 16.

„Ce fac cei care lucrează până la 17? Nu mai au cum să plătească facturile, iar dimineața pe la ora 9 când sunt pe teren angajații societății și ai putea să plătești, lumea este la muncă! În plus am primit o sesizare de la o doamnă care era și însărcinată care a ajuns la ora de închidere a casieriei și după ea încă mai erau câteva persoane cărora li s-a închis în față ușa pe motiv că s-a terminat programul” spune nemulțumit Ovidiu Micu.

La rândul său liberalul Ciprian Rigman a afirmat că în secolul 21 nu este admisibil ca facturile respective  să nu aibă cod de bare ca acesta să poată fi scanat la orice oficiu bancar pentru a se face plata pe loc.

Doru Anca de la PRM a menționat un lucru pozitiv, au apărut aproape 1000 de contracte noi de salubritate dar a amintit că este necesară introducerea taxei speciale de salubritate de la 1 iulie pentru cei care nu au contracte cu societatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2