m install
nello construct

Nemulțumiri ale unor călători la două curse înspre Italia, astăzi pe aeroportul din Cluj-Napoca! (UPDATE)

floris

După ce conform Hotărârii nr. 1 din 03.01.2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat decizia ca zborurile înspre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord să fie reluate din data de 04.01.2021, ora 19, astăzi s-au înregistrat unele probleme pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj Napoca.

Astfel aproximativ 70 de pasageri care urmau să zboare cu curse ale companiei Wizz Air, în direcția Bergamo și Roma, și-au manifestat nemulțumirile față de angajații companiei, care i-au anunțat cu puțin timp înainte de îmbarcare,că trebuie să prezinte un test negativ pentru Covid-19, dacă doresc să călătorească cu cursele respective.

Pentru evitarea apariției oricăror probleme și pentru menținerea ordinii publice, au fost suplimentate forțele de poliție în aeroportul clujean.

UPDATE:

„Wizz Air confirmă că pasagerii cu rezervări pentru zborurile de la Cluj-Napoca la Roma Ciampino și Milano Bergamo din 4 ianuarie 2021 au fost informați prin e-mail despre restricțiile de călătorie și cerințele de intrare în Italia, cu 5 zile înainte de zbor. Wizz Air le reamintește pasagerilor să furnizeze detalii de contact corecte la rezervarea zborurilor și să rezerve direct prin intermediul site-ului nostru web sau al aplicației mobile. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv platforme de călătorie online – ar trebui să ia legătura cu compania de la care și-au achiziționat biletele, deoarece aceste companii sunt proprietarii de rezervări, iar informațiile de zbor se direcționează către datele lor de contact, deci este datoria lor să transmită toate informațiile primite tuturor pasagerilor din rezervare. Wizz Air reamintește, de asemenea, că este responsabilitatea pasagerilor să verifice restricțiile de călătorie relevante cu autoritățile locale responsabile pentru a se asigura că sunt eligibili să intre într-o țară înainte de a cumpăra un bilet și că rezervările se fac cu riscul ca regulile de imigrare să se schimbe între data cumpărării biletului și data călătoriei.”, au transmis reprezentanții companiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: