nello construct

Nebunia de Black Friday continuă! De data asta la… SHAORMA! (FOTO-VIDEO)

Dacă în urmă cu două serie, a fost o adevărată nebunie la magazinul Altex din Turda, cu ocazia perioadei de Black Friday, vă dați seama cum e în Cluj la orice magazin sau spațiu comercial care ar reduceri, nu?

Ei bine, astăzi, clujenii s-au adunat în fața magazinului Sora din centrul orașului, trotuarul fiind plin de oameni, iar circulația aproape că a fost dată peste cap doar pentru a prinde oferta la shaorma.

Știri de Cluj scrie că o bună bucată din trotuarul de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 a fost ocupat de sute de oameni, în speciali tineri, după ce o shaormerie cunoscută a anunțat că vor oferi shaorma din partea casei.

Mai exact, este vorba de shaormeria Rosa, de lângă magazinul Sora, care a anunțat pe Facebook înainte cu 5 zile că vor avea o „promoție” de Black Friday.

„Nu e un truc, e Black Friday pe bune, cu gust autentic și shaorma din partea casei! Gustul autentic nu vine cu etichetă de preț, vine cu pofta de mai mult!”, arăta anunțul.

Mai mult decât atât, doritorii s-a putut înscrie și online, în prealabil. Potrivit celor declarate de shaormerie, peste 6.000 de oameni s-au înscris online.

Promoția este valabilă între orele 14.00 și 17.00

Sursă/foto-video: stiridecluj.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: