apartamente campia turzii
nello construct
m install

Ultimele știri:

”Nebunia” cazărilor din perioada Untold a cuprins și Turda!

Zecile de mii de festivalieri care ajuns în zona Clujului, la Untold, au deschis oportunități de cazare și pentru cei din Turda, după ce participanții au descoperit că distanța dintre cele două localități se poate parcurge ușor, fără niciun fel de problemă.

TurdaNews a mai prezentat date privind acest fenomen. În primăvara acestui an, de exemplu, la Turda erau afișate oportunități de cazare (prin Booking.com) care ajungeau la 906 euro/4 zile, pentru 2 persoane. Doar pentru cazare!

Iar la începutul lunii august, în Turda mai erau disponibile doar 8% dintre cazări, pentru perioada ediției din acest an a Untold-ului. Concret: doar 10 proprietăți.

Fenomenul pare că ia o amploare tot mai mare, pentru că pentru intervalul în care se va desfășura ediția de anul viitor a festivalului mai sunt doar 11% din oportunitățile de cazare (16 proprietăți).

De remarcat și creșterea numărului de proprietăți introduse în sistemul de închiriere/rezervare Booking.com. Dacă în vară erau circa 111 proprietăți, acum s-a ajuns la circa 145 de proprietăți! Adică, o creștere cu circa 30% în doar câteva luni (august-octombrie 2024).

Urmărește-ne pe:
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

Cele mai citite articole (7 zile):

Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 78 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Verified by MonsterInsights