marian morar
m install
nello construct

Ne așteaptă temperaturi ridicate, dar și ploi! Cum va fi vremea mâine?

zamblau eugen

Ne așteaptă temperaturi mai rdicate decât cele normale pentru această perioadă, dar în același timp ne putem aștepta și la ploi, potrivit meteorologilor.

Spre exemplu, la noapte, cerul va fi variabil în regiunile vestice şi mai mult noros în restul teritoriului. Va ploua slab, local în Moldova, Muntenia, la munte şi izolat în restul teritoriului.

În Carpaţii Meridionali şi de Curburã, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, iar emperaturile minime vor fi cuprinse între 1 şi 8 grade. Mai mult, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Cum va fi vremea mâine?

Primăvara a venit cu temperaturi mai ridicate față de cele normale acestei perioade. Cerul va fi variabil în regiunile vestice şi mai mult noros în restul teritoriului.

Va ploua slab la munte, în nord-vest şi pe alocuri în rest. Pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în extremitatea de sud-vest a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 8 şi 18 grade, iar cele minime se vor încadra între 0 şi 9 grade. Se va semnala ceaţã, izolat dimineaţa şi local noaptea.

Presiunea atmosferică va fi cvasi-staţionarã.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2