nello construct

Natura o ia razna, pomii fructiferi au înflorit pentru a doua oară în acest an! Căldura…

Vremea deosebit de caldă pentru această perioadă a determinat pomii fructiferi să înflorească din nou, pentru a doua oară în acest an.

Turdenii dar și locuitorii comunelor din zonă spun că au vișini înfloriți sau chiar caiși, deși acești pomi fructiferi sunt în floare în lunile aprilie-mai.

Schimbările climatice au făcut ca pomii să vegeteze din nou, din păcate spun cei care au livezi, aceștia nu vor mai înflori și în anul viitor, deci recolta va fi compromisă.

Bătrânii anunță că se arată „o toamnă lungă și călduroasă” dacă pomii înfloresc din nou pentru a doua oară în an. La Turda am surprins și soc înflorit și viorele în curțile oamenilor deși sunt flori de primăvară, se pare că anul acesta e o primăvară cu repetiție din cauza căldurii excesive, dar și a ploilor din ultima perioadă.

Numai sâmbătă la Turda, pe final de septembrie au fost 31 de grade C, temperatură cu care ne întâlnim în luna iulie, nu toamna.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: