m install
nello construct

Narcisa Pintea şi-a dat demisia din funcţia de consilier local!

floris

Consilierul PD-L Narcisa Pintea şi-a dat demisia din funcţia de consilier local. Ea a refuzat să motiveze decizia luată, precizând doar că „a fost dorinţa mea”. După ce ieri şi-a depus demisia din funcţia de consilier local, Narcisa Pintea a devenit de azi purtătorul de cuvânt al Primăriei, urmând să ocupe un post în cadrul cabinetului primarului Tudor Ştefănie, funcţie pe care a ocupat-o şi înainte de a deveni consilier local, în iunie 2008.

„Nu s-au schimbat prea multe. Mi-am mutat poziţia din legislativ în executiv. Sunt foarte multe proiecte şi de acolo pot să mă implic mai mult din punct de vedere profesional. E o provocare mai mare pentru mine”, a spus Narcisa Pintea.

Conform listei PD-L prezentate la alegerile din iunie 2008, următorul consilier ar fi juristul Boris Guşan (SC Boris Consulting). În caz că el va refuza, pe poziţia următoare ar fi Florin Bugnar, directorul Tracia Trade -punct de lucru Turda, societate care se ocupă de administrarea parcărilor publice din municipiu.

De altfel, demisia Narcisei Pintea nu este singulară. Şi consilierul PNL Virgil Pop şi-a depus demisia, după ce a fost ales deputat de Turda. În locul său ar putea ajunge Mircea Pârv, care ocupă următorul loc pe lista de consilieri prezentată de PNL la alegerile din iunie 2008.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: