Muzica în sprijinul copiilor autişti

nello construct

Clujul a găzduit primul spectacol de muzică populară organizat vreodată pentru combaterea autismului în ţara noastră. Este vorba despre cea de-a 8-a ediţie a festivalului-concurs de voci bărbăteşti „Ion Cristoreanu” ale cărui încasări au mers către Asociaţia Autism Transilvania.

 

În urma evenimentului s-au strâns peste 8.400 de lei care vor fi folosiţi la continuarea terapiei pentru două fetiţe gemene care suferă de tulburări din spectrul autist. Pentru ele au cântat şi au donat bani artişti precum Cristian Pomohaci, Cornel Borza şi Ovidiu Purdea Someş, acompaniaţi de orchestra “Cununa Transilvană”. Asociaţia Autism Transilvania se ocupă de tratarea copiilor cu autism cu ajutorul terapiei cognitiv-comportamentale.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: