m install
nello construct

Muzeul de Istorie Turda oferă intrare GRATUITĂ de Ziua Unirii!

floris

De Ziua Unirii, 24 ianuarie, este un bun prilej să vizitezi Muzeul de Istorie Turda, unde există foarte multe exponate speciale, care te vor uimi.

”Marți, 24 ianuarie 2023 – program normal de vizitare între orele 9.00-17.00 (ultima intrare la ora 16.20). Intrarea va fi GRATUITĂ!”, a anunțat Muzeul Turda.

Muzeul de Istorie Turda deţine un valoros patrimoniu, de circa 40.000 de bunuri culturale mobile, care se structurează în colecţia de preistorie, colecţia romană şi postromană, colecţia medieval-modernă şi memorialistică, colecţia etnografică şi colecţia de artă.

Muzeul de Istorie Turda, înfiinţat la 22 noiembrie 1943, este o insituţie de cultură de drept public, fără personalitate juridică şi se află în subordinea Consiliului Local al Muncipiului Turda. Muzeul funcţionează în clădirea monument istoric din secolul al XV-XVI-lea, denumită în literatura de specialitate “Palatul Princiar” Turda, iar activitatea acestuia este finanţată din subvenţii de la bugetul local şi venituri proprii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: