nello construct

Muntele Basmelor de la Buscat vă așteaptă să-l descoperiți și joia aceasta

Joi, 5 octombrie, Parcul de amuzament Muntele Basmelor, va fi deschis pentru toți aventurierii între 10:00 și 18:00.

În mod normal, parcul este deschis publicului cu acest program doar de vineri până duminică, dar fiind Ziua Educației și zi liberă pentru elevi, administratorii au decis să deschidă și mâine.

Citește și: Joi, 5 octombrie, elevii nu vor face ore! Vezi de ce…

Muntele Basmelor a fost deschis la Buscat, Băișoara, la mijlocul lunii august 2023.  Parcul combină magia poveștilor și a basmelor cu spiritul de aventură, totul pentru a crea o experiență de neuitat pentru cei mici și familiile lor.

Copiii vor fi întâmpinați de personaje de basm, precum balauri, dragoni, giganți, unicorni și multe altele, toate pregătite pentru a-i transpune în lumea captivantă a basmelor.

Parcul dispune de ateliere interactive, căsuțe în copaci, tobogane și trasee montane de 2 km, toate proiectate special pentru a stimula creativitatea și dezvoltarea abilităților copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani.

Întreg traseul este presărat cu 25 de personaje 3D supradimensionate, create în România, de până la 7 m înălțime. Aceste personaje sunt prezentate într-un mod interactiv, cu accent pe descoperire și aventură, oferindu-le copiilor șansa de a-și folosi imaginația și creativitatea într-o atmosferă distractivă și relaxantă.

Muntele Basmelor mai rămâne deschis până la finalul lunii octombrie, iar prețul unui bilet de intrare este 50 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copii. Biletele  pot fi cumpărate online,  de pe site sau de la chioșcul de bilete de la intrarea în parc.

default
default

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: