marian morar
m install
nello construct

Municipiul Turda primește 4,1 milioane lei din rezerva Guvernului

zamblau eugen

Municipiul Turda figurează pe lista celor 55 de municipii din țară (din care 17 sunt municipii nereședință de județ, categorie în care este inclus și municipiul Turda) care primesc bani din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, la începutul acestui an.

Suma totală, la nivelul întregii țări, este de 856.929.000 lei. Din județul Cluj, au primit bani municipiile Cluj-Napoca și Turda. Pentru Cluj-Napoca s-au alocat 103.751.000 lei (cea mai mare sumă la nivelul celor 55 de municipii), iar la Turda vor ajunge 4.101.000 lei.

”Se aprobă suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2024 cu suma de 856.929 mii lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, şi alocarea acesteia bugetelor locale ale unităţilor administrativ-teritoriale prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, pentru plata unor cheltuieli curente şi de capital.”, se precizează în Hotărârea Guvernului nr. 61/2024.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

10 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2