Municipalitatea din Câmpia Turzii a mai bifat o realizare, un parc fitness nou

foto_112015_fitness

După pista de biciclete realizată în parcul mare din muncipiul Câmpia Turzii, administrația locală a realizat și o zonă destinată iubitorilor de mișcare în aer liber, un parc fitness de mici dimensiuni.

„La propunerea iubitorilor de mișcare în aer liber, Primaria Câmpia Turzii a amenajat un nou parc fitness în Parcul Mare al municipiului, parcul este dotat corespunzător normelor UE” informează municipalitatea.

Și bicicliștii se pot bucura de pista extinsă din parc, acum activitățile sportive sunt diversificate prin darea în folosință a spațiului pentru fitness.

Între timp, parcul s-a transformat într-un punct de atracție pentru tineri,vârstnici și copii, care își pot petrece timpul într-un spațiu verde, curat și sănătos!

Astfel, în urma amenajării și întreținerii spațiilor verzi efectuate de către Compania de Salubritate, Parcul Municipal este locul de promenadă atât pentru persoanele vârstnice, cât şi pentru generaţiile tinere – copii, tineri, sau pur şi simplu trecători, iubitori ai plimbărilor în natură.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top