203614611 1700335720354540 6106144684906297286 n

Mulţumesc, Cosmin! Succes, Marius şi Rotaract Câmpia Turzii!

Vineri a avut loc Ceremonia de Rotire a Colanului și Festivitatea de Predare a Mandatului de preşedinte Rotary Câmpia Turzii de către Cosmin Câmpian noului preşedinte Marius Pricopie. Evenimentul a avut loc la splendida locaţie Milexim Balroom şi la el au participat invitaţi din ţară.

Ne-au onorat cu prezenţa Guvernatorul Districtual Cornel Wilfred Călinoiu, Daniel-Radu Popescu, fost Guvernator Rotary România şi Republica Moldova, Florin MĂRGINEAN, Guvernatorul Nominalizat Desemnat al Districtului Rotary D2241 România şi Republica Moldova pentru anul 2022-2023 alţi conducători şi reprezentanţi ai cluburilor Rotary din zonă. Evenimentul a prilejuit şi primirea oficială a noului membru la clubul din Câmpia Turzii, în persoana lui Remus Moga.

Se încheie un an rotarian marcat și el de pandemia care a afectat întreaga lume. În acest context ne bucurăm pentru tot ce am reuşit să realizăm, în ciuda pandemiei. În Anul Rotarian tocmai încheiat, Clubul Rotary Câmpia Turzii a reuşit să încheie lucrările la Sala de haloterapie de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii şi a început construirea unui Săli de haloterapie la Luna, în scopul susținerii în mod gratuit a sănătăţii copiilor. De asemenea, am fost alături de comunitatea din Câmpia Turzii şi Luna oferind materiale necesare dezinfecţiei şi protejării în perioada de pandemie. În cadrul Rotary Global Grant Project am participat alături de alte cluburi la înfiinţarea unei şcoli în Senegal. Am continuat şi în acest an Cupa Rotary la tir sportiv la talere, ajunsă la ediţia a VI-a. Dar cea mai mare realizare din acest mandat, în opinia mea, rămâne chartarea Rotaract Câmpia Turzii. Începând de Vineri Rotary Club Câmpia Turzii are asigurat viitorul prin cei 17 tineri plini de energie care formează primul Club Rotaract la Câmpia Turzii. Felicitări tinerilor şi succes pe noul drum!

Mulţumesc, Cosmin, că în ciuda vremurilor pandemice, ai ştiut cum să coordonezi activitatea Rotary Câmpia Turzii pentru a nu avea un an Rotarian blocat şi am reuşit să realizăm atâtea! Marius Pricopie, te aşteaptă un an greu… Greu pentru că din păcate problemele cauzate de COVID19 continuă. Dacă în anul rotarian trecut am reușit să deschidem oportunități multora, inclusiv tinerilor, prin înfiinţarea Rotaract Câmpia Turzii, sunt sigură că în acest an rotarian vom reuși să schimbăm vieţi, pentru binele comunității. Succes, Marius, succes Rotaract Câmpia Turzii!!

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.