Moroșan Radu a câștigat invitația de 2 persoane la concertul We Love Retro de la Cluj Napoca!

foto_102015_morosan-radu

Moroșan Radu a fost norocosul câștigător al invitației de 2 persoane la cel mai mare retro party al anului din România, oferită de TurdaNews cititorilor săi, care și-au manifestat intenția de a câștiga această invitație.

 

În total, s-au înscris 11 persoane, iar câștigătorul a fost stabilit prin tragere la sorți, cu ajutorul unui soft online, în urmă cu câteva momente.

Citește și: 

Câștigă o invitație pentru 2 persoane la concertul We Love Retro de la Cluj!

Radu Moroșan va participa gratuit la cel mai mare retro party al anului, care va avea loc vineri, 23 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, cu începere de la ora 21.00.

Lou Bega, La Bouche, Down Low, Captain Jack și Bomfunk MC’s (dj set by DJ Infecto) vin în premieră la Cluj într-un spectacol ce ne va purta în trecut, pe vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro” – 90’s edition. 

Un bilet de intrare costă 80 de lei.

Câștigătorul acestui concurs, respectiv domnul Radu Moroșan, este rugat să ne contacteze prin SMS la numărul 0744-694876, precizându-ne că este câștigătorul acestui concurs, iar noi îl vom suna ulterior, pentru a-i da detaliile participării la concert.

Mulțumim! Și… felicitări!

 

 

S-a stabilit castigatorul invitatiei de 2 persoane, oferita de TurdaNews, pentru concertul We Love Retro, care va avea loc la Cluj Napoca in 23 octombrie!

Posted by TurdaNews on 20 Octombrie 2015

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top