m install
nello construct

Monștri cu chip uman! Au bătut un cal deși acesta era deja căzut la pământ!

floris

În viața de zi cu zi observăm că rolurile se inversează, oamenii devin animale, iar bietele animale ne dau „clasă” nouă „ființelor evoluate”.

Monștri cu chip de om au bătut un biet cal până acesta a căzut la pământ și nu s-au oprit nici atunci. Incidentul s-a petrecut la Dezmir, doi bărbați sunt acum cercetați pentru rănirea cu intenție a animalelor.

Polițiștii din Apahida au fost sesizați, la data de 12 februarie, în jurul orei 11.40 cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Dezmir, doi bărbați ar fi agresat un cal.

Cei doi agresori s-au ales cu dosar penal.

“În baza aspectelor sesizate, polițiștii au demarat verificări, fiind întocmit un dosar penal ce vizează infracțiunea de rănire cu intenție a animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004”, a transmis IPJ Cluj.

Cauza a fost preluată de Biroul pentru Protecția Animalelor, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: