marian morar
m install
nello construct

Mitingul T9 de la Turda a adunat oameni cât pentru 1/7 din voturile pentru un mandat de consilier local (VIDEO)

zamblau eugen

Mitingul organizat de Asociația T9 a adunat doar 150 de turdeni, care au protestat pe străzile din zona centrală. Pe finalul mitingului, o parte dintre ei s-au ”prins” că sunt folosiți de anumiți politicieni (liderul mitingului este vicepreședinte al USR!) și au părăsit grupul, reproșând că nu e nici o diferență între partide și că ei au venit să protesteze împotriva partidelor, nu a unuia anume.

 

”Dacă în Turda s-au adunat în jur de 100 de oameni e OK”, a spus Daniel Doboș, vicepreședintele USR Turda, omițând să precizeze că acest număr reprezintă 10% din numărul de voturi necesare pentru obținerea unui mandat de consilier local din cele 21 existente. Politicianul turdean a continuat să fabuleze, lansând mesaje alarmiste, neadevărate: ”E liber la furat, până la 199.000 de lei! Dacă nu vă plătiți impozitele, în două săptămâni intrați la închisoare!”. Asta pentru că furtul, ca faptă prevăzută în Codul Penal, nu are nici o legătură cu abuzul în funcție, care este cu totul altceva. Iar pentru neplata impozitelor nu se ajunge la închisoare!

Daniel Doboș a făcut referire și la Rusia, care este ”interesată” de situația din România. Politicianul are dreptate, numai că Rusia pare a sprijini mișcările stradale care crează instabilitate în România, conform unui articol publicat de EVZ.ro (poate fi citit AICI), chiar azi.

O situație hazlie s-a petrecut în fața Primăriei, când Daniel Doboș i-a îndemnat pe protestatari să strige ”DNA, să vină să vă ia!”, iar o parte dintre liberalii prezenți la miting au avut un nod în gât, știindu-se faptul că fosta administrație liberală face obiectul unui dosar penal la DNA, după neregulile depistate la parcul Zoo, unde au ”dispărut” 18 miliarde de lei vechi. Ba mai mult, liderul T9, Andrei Suciu, asociație care a organizat mitingul de azi mascând interesele politice ale USR și PNL, este printre cei care a efectuat un inventar al neregulilor de acolo, pe vremea când era angajat al Primăriei, însă refuză să vorbească public despre acest subiect și tace mâlc atunci când i se solicită date despre acel inventar efectuat!

Pe timpul marșului, care s-a efectuat pe traseul Centru – strada Libertății – Piața Romană și retur, protestatarii au scandat lozinci anti-guvernamentale, anti-PSD și împotriva liderului social democrat, Liviu Dragnea. TurdaNews a transmis LIVE VIDEO protestul de la Turda, pe pagina de Facebook a siteului, având un impact de 63.470 persoane și 8.500 de vizualizări.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2