Miting ratat al PSD Turda

nello construct

Doar câteva persoane au asistat la mitingul electoral al PSD Turda, deşi printre cei care au concertat s-au aflat Alexandra Ungureanu&Crush, trupa Hara sau Alina Sorescu. Oficiali din staff-ul de campanie al social-democra’ilor au dat vina pe cei care controlează administraţia, pentru că „nu s-a închis circulaţia”, „s-a întrerupt curentul”, „n-au mai circulat autobuzele” şi că „s-a organizat un Balul bobocilor”.

În realitate, însă, problema a fost chiar în curtea social-democraţilor. Asta pentru că numele artiştilor şi mitingul în sine, nu au fost suficient şi eficient promovate, astfel că la manifestare au fost prezenţi doar membrii de partid care ştiau de miting şi câţiva tineri folosiţi în campania electorală. Pe de altă parte, ora la care s-a desfăşurat manifestarea (17.30) şi vremea destul de rece nu au contribuit nici ele la reuşita mitingului. În aceste condiţii, concluzia celor prezenţi a fost că manifestarea electorală a fost un eşec.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: