nello construct

Miro, câinele detectiv al Jandarmeriei Cluj a adus acasă medialia de bronz de la Campionatul de Dresaj!

Câinele detectiv al Jandarmeriei Cluj, Miro, a reprezentat județul la Campionatul de Dresaj de la Sibiu, de unde s-a întors cu o prețioasă medalie de bronz.

Miro este un detectiv canin, specializat în identificarea explozivilor, iar de-a lungul anilor, a dezvoltat o personalitate blândă, dar și un talent deosebit, fiind antrenat de către jandarmii clujeni.

Campionatul Național de Dresaj al Ministerului Afacerilor Interne, găzduit de Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, a adunat cele mai bune cupluri chinologice din țară, fiecare demonstrându-și abilitățile în domeniul canin. Miro și Iulian, partenerul său și cel care îl antrenează, s-au distins în proba dedicată detectării explozivilor, ocupând un onorabil loc al treilea.

Pe lângă faptul că Miro este un câine de serviciu formidabil, este și un prieten al copiilor, iar aceștia au avut șansă să-l cunoască în cadrul evenimentului „Ziua Porților Deschise”.

Echipa Jandarmeriei Cluj este mândră de această realizare notabilă, iar întreaga comunitate îl felicită pe Miro și pe Iulian pentru succesul lor bine meritat. Miro este mai mult decât un câine – el este un simbol al loialității, al curajului și al angajamentului față de siguranța comunității.

Miro, câinele detectiv al Jandarmeriei Cluj, a adus acasă medalia de bronz de la Campionatul de Dresaj

„Cot alias Miro s-a clasat pe locul III la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu al M.A.I. Cot alias Miro, câinele de detectare explozivi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, s-a clasat pe locul III la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne, organizat la Centrul Chinologic «Dr. Aurel Greblea» Sibiu.

În cadrul competiției care a avut loc în aceste zile la Sibiu au concurat cele mai bune cupluri chinologice din țară pentru obținerea locurilor fruntașe la probele: Câine universal, Câine pentru detectare explozivi, Câine pentru căutare și salvare persoane și Câine detectare stupefiante.

Ghidat și antrenat zilnic de partenerul său, Iulian, Miro – câinele de detectare explozivi al jandarmilor clujeni, dar și prietenul copiilor care ne-au trecut pragul de «Ziua Porților Deschise», s-a întors acasă cu medalia de bronz. Felicitări, Miro și Iulian!”, a transmis Jandarmeria Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: