Mircea Irimie: Ultimul sondaj efectuat de o companie Media locală ne prezintă o anumită realitate

received 3429738200790942

Ultimul sondaj efectuat de o companie Media locală ne prezintă o anumită realitate.

– La sondajele On Line sunt avantajate formațiunile politice cu mulți membri tineri și de vârstă medie.

– Persoanele mai în varsta, în foarte mare măsură nu au profil sau pagină de facebook și întâmpină o oarecare dificultate în utilizarea internetului. 

– În cadrul sondajelor efectuate telefonic prin robot se crează egalitatea de șanse existând posibilitatea de vot pentru toate categoriile de vârstă.

– PRO ROMANIA face parte din categoria partidelor noi și nu are nici un Consilier Local și nici un membru în vreo funcție publică. Totuși se clasează peste multe partide dintre care unele foarte vechi cu lung istoric și cu reprezentanți în Consiliu.

– Deși cu o distanță mare între rezultate, doar candidatul PRO ROMANIA și actualul Primar în funcție s-au clasat peste partidele lor. Toți ceilalți candidați la funcția de Primar sunt sub propriile partide.

– PRO ROMANIA este un partid de Centru – Stânga având misiunea de a salva Social Democrația în Romania. În condițiile în care Candidatul și lista propusă pentru Consiliul Local de catre PSD, nu a convins propriul electorat și a obținut sub jumătate din voturile partidului este foarte clar trendul descendent al PSD, formațiunea cu cel mai mare rezultat la alegerile din 2016.

– Este evident faptul că PSD se situează la un sfert din procentul obtinut în urma cu 4 ani la Turda și este foarte grav ca electoratul Social Democrat să nu fie reprezentat cu forță și onoare în forul legislativ.

– Soluția este PRO ROMANIA! Un proiect politic modern fără baroni și dinozauri politici. Un partid al oamenilor simpli, modești și de bun simț.

– Sunt Mircea Vicențiu Irimie. Fost Viceprimar al Municipiului Turda, fost Deputat in Parlamentul Romaniei, fost Secretar de Stat în Ministerul Consultării Publice si Dialogului Social și privatizat din 1992. Și alături de colegii mei, invităm pe toți cei care simt și gândesc ideologic ca și noi, să vina alături ca să construim o formațiune politică capabilă să repezinte cu forță și demnitate Social Democrația în Turda.

– Dragi turdeni și stimați candidați. Având propiile noastre informații și făcând un calcul la rece avansăm un pronostic fără să dorim să supărăm pe nimeni.

– În 27 septembrie rezultatul va fi:

PNL – 6 Consilieri Locali
PSD – 2 Consilieri Locali
UDMR – 2 Consilieri Locali
PRO ROMANIA , PMP si USR – PLUS vor obține împreună 10 Consilieri Locali. Două dintre partide cate 3 iar unul 4 posturi.

– Ramane 1 singur post. În condițiile în care nu intră nici un Independent, PNL va câștiga 7 Consilieri Locali.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top